De werkzaamheden zijn momenteel in volle gang bij de Foodcourt Jaarbeurs Utrecht !

De Jaarbeurs in Utrecht ontwikkelt momenteel een uniek foodcourt concept in het hart van Nederland.

Voor het Kinepolis complex, wordt er momenteel een geheel nieuwe foodcourt ontwikkelt. Dit wordt een thuishonk voor het nieuwe bioscoopgebouw en tevens een oriëntatiepunt in Utrecht, maar ook als een ontmoetingsplek voor mensen uit het bedrijfsleven. Een uniek concept gericht op een snelle, ongedwongen service met diverse foodcounters en foodstations, zoals Gourmet Burger, Bakery & Koffie, Italian of Asian maar ook een gezellige bar.

PELS RVS mag ook hier weer zijn expertise op het gebied van RVS-vervaardiging uitoefenen!

Pels RVS heeft hiervoor alle RVS afzuigkappen, -keukeninrichting en -luchtbehandelingskasten vervaardigd. Ook installeren wij hier al direct in onze fabriek de automatische keukenbrand blussystemen van Nobel Fire Systems vooraf in. De werkzaamheden bij de foodcourt zijn momenteel in volle gang! ACM Processed Air B.V. mag als distributeur van Nobel Fire Systems in samenwerking met MIWO Luchtbehandelingstechniek en Pels RVS deze geweldige klus met grote trots uitvoeren! Door ons aantrekkelijke totaalconcept mogen wij nu ook de installatie en het benodigde onderhoud in zijn geheel gaan verzorgen voor het Nobel K-serie keukenbrand blussysteem.

De Nobel K-serie is geschikt voor iedere horecakeuken, van groot tot klein. Direct ingebouwd in de afzuigkap
De blus-nozzles, ook wel sproei- of spuitmonden genoemd, worden direct in (nieuwe of bestaande) afzuigkappen ingebouwd. Op het gebied van brandbestrijding en brandpreventie in horecakeukens is het Nobel K-serie keukenbrand blussysteem ‘hét neusje van de zalm’ voor iedere professionele horecakeuken.Het vernuftige en preventieve Nobel K-serie brandblussysteem is speciaal ontworpen ter voorkoming van keukenbrand en zal binnenkort geïnstalleerd worden bij alle horecakeukens gelokaliseerd op deze fantastisch nieuwe foodcourt bij de Jaarbeurs in Utrecht.