Foodcourt Jaarbeurs Utrecht

De Jaarbeurs in Utrecht ontwikkelt momenteel een uniek foodcourt concept in het hart van Nederland.

Wij bieden totale ontzorging voor horecakeukens! Door de samenwerking tussen Pels RVS, MIWO Luchtbehandelingstechniek en Nobel Fire Systems distributeur ACM Processed Air mogen wij gezamenlijk deze geweldige klus met grote trots uitvoeren! Door ons aantrekkelijke totaalconcept mogen wij nu dus ook voor de gehele Foodcourt bij de Jaarbeurshallen in Utrecht zorg dragen voor de installatie en het onderhoud van de Nobel K-serie keukenbrand blussystemen die wij installeren.

Foodcourt Kinepolis
Voor het Kinepolis complex, wordt er momenteel een geheel nieuwe foodcourt ontwikkelt. Dit wordt een thuishonk voor het nieuwe bioscoopgebouw en tevens een oriëntatiepunt in Utrecht, maar ook als een ontmoetingsplek voor mensen uit het bedrijfsleven. Een uniek concept gericht op een snelle, ongedwongen service met diverse foodcounters en foodstations, zoals Gourmet Burger, Bakery & Koffie, Italian of Asian maar ook een gezellige bar.

100-jarig bestaan van Jaarbeurs Utrecht
De Jaarbeurs is opgericht in 1916 en heeft als doel om de handel en industrie te ondersteunen en deze te stimuleren om onze welvaart te verbeteren. Sinds jaar en dag probeert de Jaarbeurs potentiële handelspartners te inspireren, te motiveren en te activeren door middel van waardevolle ontmoetingen. De opening van de foodcourt staat gepland voor december 2016.

bios-kinepolis-1024x443

Automatische detectie en blussing met een minimale gevolgschade
Onze opdrachtgever heeft volgens ons de beste keuze gemaakt en voor het meest innovatieve en modernste keukenbrand blussysteem gekozen die er momenteel verkrijgbaar is voor professionele keukens. De Nobel K-serie is voorzien van automatische detectie, heeft een trefzeker blusvermogen en zorgt voor een minimale gevolgschade dankzij de speciale blusvloeistof.

Direct ingebouwd in de afzuigkap
De blus-nozzles, ook wel sproei- of spuitmonden genoemd, worden direct in (nieuwe of bestaande) afzuigkappen ingebouwd. Op het gebied van brandbestrijding en brandpreventie in horecakeukens is het Nobel K-serie keukenbrand blussysteem ‘hét neusje van de zalm’ voor iedere professionele horecakeuken.Het vernuftige en preventieve Nobel K-serie brandblussysteem is speciaal ontworpen ter voorkoming van keukenbrand en zal binnenkort geïnstalleerd worden bij alle horecakeukens gelokaliseerd op deze fantastisch nieuwe foodcourt bij de Jaarbeurs in Utrecht.

Voorkom brand
Waar de meeste horecagelegenheden zich nog niet bewust van zijn is dat wanneer er een brand in het (keukenlucht)afzuigsysteem onstaat dit desastreuze gevolgen kan hebben. Want wanneer de vastgekoekte en uiterst licht-ontvlambare vette aanhechtingen en vetaanslag in de afzuigkappen en luchtkanalen vlam vat kan hierdoor een onbeheersbare brand gaan ontstaan.

nobel-firesystem

Nobel Fire Systems keukenbrand blussystemen
Deze uiterst intelligente en innovatieve blussystemen zijn speciaal ontwikkeld voor het gebruik in de professionele keuken. De spuitmonden worden geheel onopvallend geïntegreerd in de afzuigkappen en afzuigsystemen.

Brand in horecakeukens
Brand is toch wel het laatste wat u wenst als eigenaar van een restaurant of horecagelegenheid en vooral in zo een enorm groot complex als de Jaarbeurshallen, hier moet een horecakeuken toch absoluut en gegarandeerd brandveilig zijn en de uitbraak van brand ten alle tijden worden voorkomen.

Nobel K-serie
Wij zijn van mening dat daarom juist de keuze is gevallen voor het innovatieve Nobel K-serie blussysteem, want het blussysteem is toch wel het meest preventieve systeem ter bestrijding van brand in professionele horecakeukens wat er bestaat. Door de unieke samenwerking van onze in horeca gespecialiseerde bedrijvengroep, richten wij ons op een totale ontlasting van uw bedrijfsmatige zorgen. Voor een zo compleet mogelijke ontzorging van iedere horeca ondernemer en elke horecakeuken.

De Nobel K-serie is geschikt voor iedere horecakeuken, van groot tot klein!
Wilt u meer weten over het Nobel Fire Systems Keukenbrand Blusssysteem, bekijk dan onderstaande video en de website van distributeur ACM Processed Air voor meer gedetailleerde informatie.

www.acmprocessedair.eu