Kebaya Asian Brasserie – HMS host Schiphol Airport Amsterdam

Kebaya Asian Brasserie & HMS-host Schiphol Airport Amsterdam kiezen voor het innovatieve en uiterst veilige keukenbrand blussysteem van Nobel Fire Systems!

Pels RVS mag in samenwerking  MIWO Luchtbehandelingstechniek en ACM Processed Air de distributeur van Nobel Fire Sytems deze geweldige klus met grote trots uitvoeren! Door ons aantrekkelijke totaalconcept mogen wij nu dus ook voor HMS-host te Schiphol Amsterdam de installatie en het benodigde onderhoud bij Kebaya in zijn geheel gaan verzorgen voor het Nobel K-serie keukenbrand blussysteem.

Schiphol Airport Amsterdam
Het vernuftige en preventieve Nobel K-serie brandblussysteem speciaal ter voorkoming van keukenbrand zal binnenkort geïnstalleerd worden bij Kebaya Asian Brasserie, gelokaliseerd achter de douane op Schiphol Amsterdam.

tn_bd5b1ec16b780f83-2

Een klein stukje Azië op Nederlandse bodem
Bij Kebaya wanen de gasten zich in een klein stukje Azië op Nederlandse bodem! Hier kan de gast zich ontspannen en optimaal genieten! Van Thailand tot Indonesië, van Japan naar Vietnam en van India tot aan China. Tijdens deze reis ontdekken de gasten de authentieke en evenwichtige smaaksensatie van de zeer complete, traditionele Aziatische keuken in een gemoderniseerde omgeving.

Automatische detectie en blussing met een minimale gevolgschade
Onze opdrachtgever HMS-host heeft volgens ons de beste keuze gemaakt en voor het meest innovatieve en modernste keukenbrand blussysteem gekozen die er momenteel verkrijgbaar is voor professionele keukens. De Nobel K-serie is voorzien van automatische detectie, heeft een trefzeker blusvermogen en zorgt voor een minimale gevolgschade dankzij de speciale blusvloeistof. De blus-nozzles, ook wel sproei- of spuitmonden genoemd, worden direct in (nieuwe of bestaande) afzuigkappen ingebouwd. Op het gebied van brandbestrijding en brandpreventie in horecakeukens is het Nobel K-serie keukenbrand blussysteem ‘hét neusje van de zalm’ voor iedere professionele horecakeuken.

Voorkomen van brandgevaar
Waar de meeste horecagelegenheden zich nog niet bewust van zijn is dat wanneer er een brand in het (keukenlucht)afzuigsysteem onstaat dit desastreuze gevolgen kan hebben. Want wanneer de vastgekoekte en uiterst licht-ontvlambare vette aanhechtingen en vetaanslag in de afzuigkappen en luchtkanalen vlam vat kan hierdoor een onbeheersbare brand gaan ontstaan.

nobel-firesystem

Brandblussysteem direct in de afzuigkap ingebouwd
Pels RVS installeert de Nobel Fire Systems keukenbrand blussystemen direct van fabriek af in de RVS-afzuigkappen. Deze uiterst intelligente en innovatieve blussystemen zijn speciaal ontwikkeld voor het gebruik in de professionele keuken. De spuitmonden worden geheel onopvallend geïntegreerd in de afzuigkappen en afzuigsystemen. Het systeem kan ook direct bij onze producent van RVS-afzuigkappen op voorhand worden geïnstalleerd.

Brandpreventie
Brand is toch wel het laatste wat u wenst als eigenaar van een restaurant of horecagelegenheid en vooral achter de douane van een vliegveld zo enorm groot als Schiphol moet een horecakeuken toch absoluut en gegarandeerd brandveilig zijn en de uitbraak van brand ten alle tijden worden voorkomen.

Nobel K-serie
Wij zijn van mening dat daarom juist de keuze is gevallen voor het innovatieve Nobel K-serie blussysteem, want het blussysteem is toch wel het meest preventieve systeem ter bestrijding van brand in professionele horecakeukens wat er bestaat. Door de unieke samenwerking van onze in horeca gespecialiseerde bedrijvengroep, richten wij ons op een totale ontlasting van uw bedrijfsmatige zorgen. Voor een zo compleet mogelijke ontzorging van iedere horeca ondernemer en elke horecakeuken.

De Nobel K-serie is geschikt voor iedere horecakeuken, van groot tot klein!
Wilt u meer weten over het Nobel Fire Systems Keukenbrand Blusssysteem, bekijk dan onderstaande video en de website van distributeur ACM Processed Air voor meer gedetailleerde informatie.

Voor meer informatie over het Nobel Keukenbrand Blussysteem: www.acmprocessedair.eu